ГоловнаСуспільствоПодії
Спецтема
Дело Слюсарчука

Міліція має намір перевірити, чи володіє "Доктор Пі" гіпнозом

Слюсарчука перевірять на паранормальність.

Міліція має намір перевірити, чи володіє "Доктор Пі" гіпнозом
Фото: obladmin.lutsk.ua

Міліція має намір перевірити, чи має "Доктор Пі" гіпнотичні чи інші паранормальні здібності.

Про це повідомив представник МВС України Володимир Поліщук.

"Буде комплексна експертиза, яка дасть відповіді на такі питання, чи дійсно він вміє обчислювати це Пі, чи володіє він якимись надзвичайними, екстрасенсорними здібностями", - повідомив Поліщук.

Екстрасенс і цілителька у 10-му поколінні Ільміра Дербенцева запевняє - їй достатньо поглянути у вічі Слюсарчукові, щоб визначити, чи з "їхніх" він. Але міліція схиляється до точних досліджень, тому правоохоронцям Ільміра радить провести експеримент.

"Дати хворого йому - нехай його вилікує, якщо він цілитель", - радить Ільміра.

Слюсарчука вже звинувачують у заподіянні тілесних ушкоджень і незаконній медичній практиці. Тому й на такий метод правоохоронці заледве чи наважаться. Однак ще є свідки. До міліції у справі Слюсарчука ходив колишній перший віце-прем'єр Олександр Турчинов, радником котрого кілька місяців працював скандальний професор. Він розповів, що під час прийому на роботу "Доктор Пі" намагався вразити майбутнього шефа стандартними прийомами.

"Брав книгу, дивився на сторінку і через пару хвилин намагався цитувати, а то пробував демонструвати серйозні здібності свого мозку. Але ще раз повторю, не це мене цікавило", - запевнив Турчинов.

За три місяці професор так і не зміг написати жодної урядової програми - і нібито через це його звільнили. Але Турчинов не єдиний високий чиновник, який може свідчити у цій справі: міністр освіти Дмитро Табачник дав йому професорське звання, а президент Віктор Ющенко клопотав про створення Інституту мозку для досліджень Слюсарчука.

Нагадаємо, Слюсарчук проходить у кримінальній справі, яку порушено за статтею 358 Кримінального кодексу (підробка документів, печаток і штампів без використання підроблених документів) та статтею 190 (шахрайство).

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram