ГоловнаЕкономікаФінанси

На ТОТ Запоріжжя окупанти планують “націоналізувати” понад тисячу баз відпочинку

Окупанти готуються до незаконної націоналізації рекреації на побережжі Азовського моря.

На ТОТ Запоріжжя окупанти планують “націоналізувати” понад тисячу баз відпочинку
Фото: Центр нацспротиву

Призначений Кремлем гауляйтер Запорізької області Євген Балицький заявив, що понад тисяча баз відпочинку на побережжі Азовського моря є "безхозними".

Про це повідомляє Центр національного спротиву.

"Запорізький гауляйтер Євген Балицький повідомив, що більше тисячі баз відпочинку на узбережжі Азовського моря вже визнано "безхозними" і відповідно їх у найближчий час буде "націоналізовано". І це при тому, що окупанти оголосили крайній термін для постановки на російський облік нерухомості — 1 січня 2028 року", — зазначають у ЦНС. 

Зазначається, що таким чином Балицький хоче організувати собі туристичний бізнес. Він виправдовує свої дії потребою "робочих місць". 

"Нерухомість, особливо на узбережжі Азовського моря, стала ласим шматком для окупантів, і вони почали віджимати пансіонати та бази відпочинку з перших днів повномасштабного вторгнення. Спершу захопили найфешенебельніші об’єкти, а простіші перетворили на казарми для солдатів рф", — додали у спротиві.

  • Росіяни заселяють військових у захоплені бази відпочинку навколо міста Бердянськ Запорізької області, перетворюючи цивільні об’єкти у військові цілі.
Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram