ГоловнаЕкономікаБізнес

Власники "Епіцентру" купують спортивну мережу Intersport Polska

Польський регулятор дав дозвіл.

Власники "Епіцентру" купують спортивну мережу Intersport Polska
Фото: msn.com

Управління з питань конкуренції та захисту прав споживачів Польщі дозволило Галині та Олександру Герегам поглинути польський Intersport. Про це йдеться у повідомленні польського регулятора, –пише Forbes Ukraine.

Так, спортивний ритейлер отримає €10 млн на відкриття нових магазинів і модернізацію вже відкритих. Контроль над Intersport Polska Гереги отримають через дочірні компанії ТОВ "Епіцентр К" і Paravita Holding Limited.

"Ритейлер Intersport Polska уклав інвестиційну угоду з "Епіцентром" та його бізнес-партнером Paravita Holding з Кіпру щодо спільного інвестування в мережу в квітні 2023 року. Угода передбачає інвестиції в розмірі 10 млн євро. Ці фінансові ресурси будуть спрямовані на відкриття нових магазинів і модернізацію вже існуючих торгових точок", - йдеться у повідомленні.

Мережа Intersport має 35 магазинів у Польщі, переважно в торгових центрах. З квітня 2022-го по березень 2023-го компанія отримала річний чистий збиток у розмірі 12,8 млн злотих, а чистий дохід склав 239 457 злотих.

"Епіцентр К" розвиває мережу Intersport в Україні з 2015 року, коли підписали договір про партнерство зі швейцарською IIC-Intersport International Corporation GMBH. З тих пір українська мережа мультибрендових магазинів спорттоварів зросла до понад 50 торгових точок у різних регіонах країни.

Видання додає, що заяву до Управління з питань конкуренції та захисту прав споживачів Польщі на придбання Intersport Polska Галина Герега подала у середині серпня 2023 року. 

Компанія "Епіцентр К" поділилась досвідом роботи відповідального бізнесу в умовах війни під час міжнародної конференції Глобального договору ООН UNITING BUSINESS EUROPE.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram