ГоловнаЕкономікаБізнес

Доставка з Китаю: повний комплекс логістично-брокерських послуг

Доставка з Китаю: повний комплекс логістично-брокерських послуг

Українсько-китайська співпраця в торгівлі постійно набирає обертів. Китай став важливим бізнес-партнером для України, зокрема у сфері експорту та імпорту товарів. Проте, починаючи торгівлю з КНР, необхідно враховувати багато деталей та проблем, що пов’язані з логістикою та розмитненням.

Доставка з Китаю з урахуванням усіх нюансів та якісним сервісом можлива з компанією Укр-Китай Коммунікейшин, яка має 17-річний досвід у зовнішньоекономічній діяльності та надає комплекс логістично-брокерських послуг. Компанія детально вивчає потреби своїх клієнтів та розробляє індивідуальний підхід до кожного замовлення, надаючи гнучкі та швидкі рішення на всіх етапах доставки вантажу.

Для економії часу клієнтів, фахівці компанії розроблять індивідуальний розрахунок для замовника, зменшуючи тим самим час на підготовку документів та виконання інших формальностей. Крім того, співпраця з професіоналами мінімізує ризики неврахування деталей у логістиці та розмитненні товарів, що впливають на терміни доставки та витрати при самостійному доставленні. Компанія використовує добре відпрацьовану систему транспортування та консолідації на китайських та європейських складах, що дозволяє зменшити логістичні витрати шляхом оптимізації логістики збірними вантажами.

Співробітники компанії розуміють важливість збереження цілісності вантажу і забезпечать різні види пакування, залежно від характеру товару та умов його транспортування, згідно з усіма безпековими нормами та вимогами перевізників.

Крім того, Укр-Китай Коммунікейшин має розгалужену мережу партнерів по всьому світу, що дає можливість доставити товари не тільки з Китаю, але й з інших країн.

Як митний брокер, компанія допоможе із розмитненням на митниці. Завдяки досвідченій команді брокерів, які знають всі тонкощі митного оформлення, можливо швидко та безперешкодно оформити всі необхідні документи. Це забезпечує коректне та швидке митне оформлення, а також зменшує ризики затримок через неправильне оформлення документів.

Компанія має гнучку систему ціноутворення, яка дозволяє підбирати оптимальний варіант для кожного клієнта окремо, залежно від обсягу та характеру транспортування. Завдяки використанню якісних рішень на кожному етапі компанія пропонує конкурентні ціни за свої послуги, що робить її однією із найбільш вигідних варіантів на ринку логістики. Відповідальний підхід, повний спектр необхідних послуг, експертиза та великий досвід компанії у виконанні проєктів різної складності допоможуть розвинути ваш бізнес та вивести його на новий якісний рівень.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram