ГоловнаЕкономікаБізнес

"Укроборонпром" придбав екземплярів журналу Forbes Ukraine на 43,5 тис. гривень

Концерн замовив 500 екземплярів.

"Укроборонпром" придбав екземплярів журналу Forbes Ukraine на 43,5 тис. гривень
Фото: Укроборонпром

Державний концерн "Укроборонпром" на 43 500 гривень закупив перший випуск після перезапуску журналу Forbes Ukraine. Про це свідчать дані в системі державних закупівель Prozorro.

500 журналів червневого випуску українського Forbes купили в ТОВ "Уяви!". Таким чином ціна одного примірника склала 87 гривень, роздрібна вартість на ринку становить орієнтовно 150 гривень.

ТОВ "Уяви!" займається виробництвом кіно-, відеофільмів і телевізійних програм, а також організацією конференцій та торговельних виставок, виданням книг і газет, пишуть "Українські новини".

10% акцій компанії належить Володимиру Федорину; 90% акцій – швейцарської компанії "МіМіЕр Трейд С.А.".

Нагадаємо, що франшизою на видання журналу Forbes раніше володіла компанія UMH, яку заснував Борис Ложкін. Він купив ліцензію у 2010 році. У 2013 році UMH перейшов у власність олігарха Сергія Курченка, а частина редакції Forbes звільнилася.

Через кілька років компанія заборонила UMH використовувати бренд Forbes. Останній номер українського журналу вийшов у січні 2017 року.

У листопаді 2018 стало відомо, що компанія Forbes Inc знову шукає видавця для свого журналу в Україні. Наприкінці березня в компанії повідомили, що знайшли видавця – товариство з обмеженою відповідальністю "Уяви!". 

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram