ГоловнаЕкономікаБізнес

Burisma Group заперечує свою причетність до подій, зазначених у повідомленнях правоохоронних органів та ЗМІ

Компания дистанцировалась от скандала.

Burisma Group заперечує свою причетність до подій, зазначених у повідомленнях правоохоронних органів та ЗМІ

Burisma Group на офіційному сайті і facebook-сторінці оприлюднила повідомлення, що "Burisma Group і її керівництво не мають жодного стосунку до повідомлення Спеціалізованої антикорупційної прокуратури (САП) і деяких ЗМІ про участь в неправомірних діях, повідомляють "Українські новини".

"Щоб уникнути спекуляцій просимо представників медіа уникати ототожнення і припущень. Компанія працює виключно в рамках чинного законодавства, є однією з найбільших платників податків і відстоює інтереси енергонезалежності України", - йдеться в повідомленні.

Компанія заперечує зв'язок з людьми, затриманих при спробі дати $6 млн керівництву НАБУ і САП. Вчора ввечері НАБУ заблокувало на виїзді з паркінгу ДПС міста Києва два автомобілі, один з автомобілів належить заступнику начальника ДПС м. Києва Ілляшенку Миколі Вікторовичу. У ЗМІ фігурує інформація про трьох затриманих у зв'язку з хабарем керівництву правоохоронних органів, серед них Микола Ільяшенко і Андрій Кіча.

Burisma Group офіційно дистанціювалася від операції САП і НАБУ і затриманих, в спробі підкупу Ситника і Холодницького.

У компанії заявляють, що ні Ільяшенко, ні Кіча не є співробітниками Burisma Group і не могли бути ким-небудь уповноваженими на виконання якихось домовленостей. Микола Ілляшенко є першим заступником начальника Головного управління ДПС в. м. Києві, державний службовець 4 рангу.  Ілляшенко працює на цій позиції з 2015 року.

Андрій Кіча вже шість місяців займається індивідуальною адвокатською діяльністю і є членом Національної Асоціації Адвокатів України.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram