ГоловнаЕкономікаБізнес

Кравцов похвалився "чималою" компенсацією при звільненні

Голова "УЗ" пішов із компанії при грошах.

Колишній голова правління "Укрзалізниці" Євген Кравцов заявив, що отримав велику компенсацію за достроковий розрив контракту.

"Якщо говорити моєю улюбленою юридичною мовою: вчора було прийнято рішення про дострокове розірвання контракту з боку роботодавця з відповідною грошовою компенсацією керівнику. Вона немала, скажу відразу", - йдеться у фейсбуці Кравцова. Пост супроводжується його фотографією в плацкартному вагоні.

Звільнений топменеджер сказав, що "був готовий продовжити роботу в транспортному секторі без грошових виплат за контрактом".

Він вважає, що залишає компанію в той час, коли вона переживає "одні з кращих часів практично за всіма показниками".

"Майже всі KPI виконані (достроково і прогнозовано), 2019-го було кілька історичних рекордів: фінансових і в перевезеннях, реалізовано масштабні інфраструктурні проєкти, ну і майбутнє IPO як лакмусовий папірець успішних реформ. Тож формальних підстав для звільнення у членів наглядової ради не знайшлося", - написав Кравцов.

Нагадаємо, що Євген Кравцов офіційно очолив "Укрзалізницю" в січні 2019 року, але де-факто керував компанією із серпня 2017 року, після відставки Войцеха Балчуна.

Кравцов відпрацював за контрактом лише рік замість належних трьох років.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram