ГоловнаЕкономікаФінанси

ПриватБанк за рішенням суду виплатив 22 млн гривень заводу Коломойського

У той самий час банк подав апеляційну скаргу, вважаючи рішення суду першої інстанції неправомірним.

ПриватБанк за рішенням суду виплатив 22 млн гривень заводу Коломойського
Фото: superstas.com

ПриватБанк виплатив Нікопольському заводу феросплавів 21,8 млн гривень за рішенням господарського суду від 17 грудня 2019 року.

Про це повідомляють на сайті банку.

У то самий час ПриватБанк подав апеляційну скаргу, вважаючи рішення суду першої інстанції неправомірним, а дії організаторів пікету - черговою спробою тиску на банк.

"Виконання рішення суду першої інстанції робить абсолютно безпідставним проведення масового пікету "співробітників" заводу, який проводиться з вересня 2019-го перед центральними офісами банку в Дніпрі і Києві. Протести мають на меті заважати нормальній життєдіяльності банку і тиснути на співробітників і клієнтів ПриватБанку", - заявили в пресслужбі.

Зазначають, що поліція зареєструвала 134 звернення від працівників банку й інших громадян за фактами порушення правопорядку учасниками протестів.

Нагадаємо, 20 вересня минулого року близько 500 співробітників Нікопольського заводу феросплавів, який контролюється Ігорем Коломойським, улаштували пікет біля головного офісу ПриватБанку в Дніпрі. Приводом для пікету стала мирова угода між НЗФ і Нацбанком, згідно з якою підприємство виплатило борги за кредитом рефінансування, виданим ПриватБанку, коли той належав Коломойському.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram