ГоловнаЕкономікаБізнес

Провідний турецький бренд одягу DeFacto розпочинає співпрацю з українською платформою Kasta.ua

Український лідер ринку електронної комерції в категорії «Одяг та взуття» і всесвітньо відомий турецький ритейлер об'єдналися, щоб запропонувати українським покупцям широкий асортимент якісного одягу та аксесуарів за доступними цінами. «Ми дуже раді розпочати співпрацю, тому що вважаємо, що наша клієнтська база і добре налагоджена інфраструктура відкривають величезні можливості бренду DeFacto для закріплення лідерських позицій на українському роздрібному ринку. У той самий час ми раді відкрити для наших клієнтів доступ до прекрасних товарів з якісних матеріалів, які зручно носити, з великим асортиментом моделей, різних стилів і розмірів за демократичними цінами. У цей час ми плануємо створити надійний партнерський союз між компаніями, щоб продовжувати слідувати нашій місії: завжди надихати клієнтів новими і якісними продуктами», - коментує подію Микола Троценко, комерційний директор Kasta.ua.

Бренд DeFacto був заснований у 2005 році. У 2011-му компанія відкрила дизайнерський відділ у Барселоні, а у 2017 році в Європі і Азії було вже більш ніж 400 точок продажів. Амбіційний бренд займає сильні позиції в топ 3 турецьких роздрібних компаній. Дизайнери DeFacto пропонують покупцям з різних країн новий погляд на повсякденну моду. При створенні одягу та взуття для конкретної країни вони враховують традиції і особливості місцевого менталітету. В результаті клієнти можуть вибрати комфортний одяг на кожен день, для офісу, заміських поїздок, вечірок і т. д.

Крім одягу і взуття, DeFacto пропонує своїм покупцям різні аксесуари: сумки, гаманці, шарфи, біжутерію. Вибір предметів гардероба від DeFacto не тільки цікавий, але і досить простий — ви можете замовити все, що вам потрібно, в одному місці.

Протягом декількох днів після початку продажів на Kasta бренд DeFacto став лідером у списку бажань. Це свідчення того, що бренду вдалося запропонувати відмінну якість і дуже привабливі ціни. Щоб мати можливість купувати товари DeFacto за акційною ціною в майбутньому, ви можете підписатися на оновлення бренду за адресою https://kasta.ua/brand/DeFacto/.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram