ГоловнаЕкономікаДержава

Укроборонпром оголосив тендер на бухгалтерські послуги за 32,5 мільйона

Кінцевий термін подання тендерних пропозицій - до 21 серпня 2019 року.

Укроборонпром оголосив тендер на бухгалтерські послуги за 32,5 мільйона
Фото: пресс-служба СНБО

Держконцерн "Укроборонпром" оголосив тендер на проведення аудиту концерну із залученням міжнародних експертів на суму 32,5 мільйона грн. Про це свідчать дані на платформі ProZorro. 

Кінцевий термін звернення по роз'яснення - до 11 серпня; подання тендерних пропозицій - до 21 серпня 2019 року. Початок аукціону заплановано на 26 вересня.

Розмір мінімального зниження ціни - 325 тис. грн, або 1%. Кінцевий термін виконання переможцем тендеру аудиту концерну "Укроборонпром" - 10 квітня 2021 року.

Умови розрахунку за послугу звітності за 2018 -2019 роки передбачають внесення авансу в розмірі 40% до 15 травня 2020 року, але не раніше затвердження сторонами календарного графіка надання відповідної частини послуг. А також виплату 60% суми протягом п'яти банківських днів з дати підписання сторонами акту надання частини послуг не раніше дати реєстрації виконавцем податкової відповідної накладної в Єдиному реєстрі податкових накладних.

Нагадаємо, 22 липня повідомлялося, що СБУ проводить обшуки в Кабміні, ДФС, Держприкордонслужбі та "Спецтехноекспорті". Обшуки проходять у рамках кримінального провадження про заволодіння 6,74 млн доларів під час укладення іноземною компанією зовнішньоекономічного контракту з одним з підприємств концерну ДП "Укроборонпром" щодо постачання Державній прикордонній службі України підвісної системи раннього виявлення.     

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram