ГоловнаЕкономікаБізнес

Українці беруть участь у розіграші €193,5 млн лотереї Італії

Громадяни України можуть абсолютно легально брати участь у безпрецедентному розіграші італійської лотереї онлайн через TheLotter.com.

Ви замислювалися про те, що ви зробили б, якби вам пощастило виграли в лотерею?

Тим часом італійська лотерея SuperEnalotto пропонує джекпот у €193,5 млн. Це найбільший джекпот у світі на цей момент і безумовний рекорд для SuperEnalotto.

РЕКОРДНИЙ ДЖЕКПОТ. Нинішній джекпот італійської лотереї (€ 193,500,000,00) є безумовним рекордом за всю історію проведення лото в Італії.

ЦІКАВО. За всю історію Супереналотто всього шість разів зростання джекпоту продовжився в поточному місяці, тобто в липні. Останній раз призовий фонд був виграний 23 червня минулого року; в даному випадку приз склав 177,7 мільйонів євро. Розіграш SuperEnalotto відбудеться сьогодні ввечері. При цьому, громадяни України можуть придбати офіційні лотерейні білети для участі в тиражі італійського лото.

TheLotter.com - провідний у світі сервіс для придбання квитків онлайн. Процес реєстрації та покупки білета на сьогоднішній розіграш займе всього кілька хвилин.

TheLotter купує фактичні квитки провідних світових лотерей від імені своїх клієнтів відразу ж після оплати послуг. Скановану копію вашого білета з унікальним серійним номером ви побачите у вашому особистому кабінеті на сайті ще до початку тиражу.

За роки успішної роботи TheLotter.com виплатив призів на суму понад 95 мільйонів доларів більше ніж 4,5 мільйонам переможців з усього світу.

Найбільшими переможцями на сайті TheLotter були пенсіонерка з Панами, яка виграла джекпот Флорида Лото в 30 мільйонів доларів, і громадянин Іраку, який виграв 6,4 мільйона доларів в лотереї Oregon Megabucks.

Жителі України можуть взяти участь в італійській лотереї онлайн нарівні з жителями Італії і поборотися за найбільший на сьогоднішній день лотерейний джекпот в Європі. Лотерея проводить три щотижневих розіграші - по вівторках, четвергах і суботах, до найближчого тиражу залишилося всього кілька годин. Щоб зіграти в цю дивовижну лотерею і отримати шанс виграти джекпот SuperEnalotto, придбайте білети SuperEnalotto вже сьогодні.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram