ГоловнаЕкономікаБізнес

У Львові затримали місцевого забудовника

Міська влада звинувачувала його компанію в незаконному будівництві.

У Львові затримали місцевого забудовника
Фото: zaxid.net

Керівника львівської компанії ПрАТ "Ірокс" Ігоря Микичака затримали у справі про шахрайство під час будівництва декількох будинків у Львові, пишет Zaxid.net з посиланням на власні джерела.

Микичака затримали 11 квітня, йому вже вручили підозру в шахрайстві в особливо великих розмірах. Але поки що ні поліція, ні прокуратура офіційно не коментують цей випадок.

Розслідування цієї справи триває з лютого 2018 року. Микичаку інкримінують самовільне захоплення земельних ділянок під будівництво, також звинувачують у залученні коштів під будівництво багатоквартирних будинків без отримання необхідних дозволів.

Мерія Львова неодноразово попереджала про незаконність будівництва, яке веде "Ірокс". У листопаді 2017 року мер Андрій Садовий надіслав листа до Спеціалізованої антикорупційної прокуратури з проханням вжити заходів.

За даними виконкому, компанія будує без дозволу три житлові будинки на вулицях Антонича-Майданній, Шевченка, 418 і Тернопільській, 42.

Нагадаємо, в Києві з осені 2017 року триває суд над забудовником Анатолієм Войцеховським, який організував у столиці будівельну піраміду.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram