ГоловнаЕкономікаБізнес

Луцький спиртзавод запускає нову горілку Пресс-релиз

Горілку нового зразка можна придбати в багатьох торгових точках області та України.

Підприємство із 70-річною історією Луцький МПД ДП «Укрспирт» представило нові торгові марки алкоголю, який має стати візитною карткою краю та відродити на Волині кращі традиції галузі, повідомляє прес-служба "Укрспирту". Виробництво ТМ «Старожитня» і «Наша Воля» стартувало півтора місяця тому - від середини грудня 2017 року. Усю горілку зроблено з дотриманням найкращих традицій і держстандартів, однак за оригінальною рецептурою, яка розроблялася під пильним наглядом нового керівництва заводу.   

Найвищу якість напоїв має забезпечити чистий спирт класу «люкс» і ретельно підібрана вода.

«Волинський спирт не просто має популярність, а й увійшов до п'ятірки кращих за органолептичними та фізико-хімічними показниками», - запевняють на підприємстві. Спиртзавод, який працює на Волині вже багато десятиліть, випускає однаково високоякісний продукт, але відмінний за смаком, адже в «Старожитньої» та «Нашої Волі» різна рецептура. Усі інгредієнти на Луцькому спиртзаводі виробляють з натуральної сировини та з дотриманням технології виробництва. Це дає змогу створювати горілку преміум-класу. Навіть найвибагливіший поціновувач столітнього напою зможе знайти для себе щось нове, адже в колекціях представлені як оригінальні класичні смаки, так і доповнені натуральними ароматами та настоями. У кожній торговій марці представлено шість різновидів горілки.

Спочатку весь алкоголь мали випускати лише для експорту в Німеччину, однак керівництво заводу висловлює впевненість у тому, що представлені торгові марки зможуть відродити славну історію - традиції виробництва горілки на Волині та припасти до смаку українському споживачеві.

Нова команда планує відновити виробництво державної горілки та в найкоротші терміни наростити обсяг виробництва. Горілку нового зразка, яку випускають у Луцьку, можна придбати в багатьох торгових точках області та України і, звичайно, у фірмовому магазині виробника, який уже багато років працює поряд із підприємством. Півлітрова пляшка міцного алкоголю обійдеться у 80 гривень. 

  

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram