ГоловнаЕкономікаБізнес

КSG БАНК проаналізує банки з метою придбання банківського бізнесу Новости компаний

Наступний рік буде стартом розвитку малого і середнього бізнес, вважає банкір.

 КSG БАНК проаналізує банки з метою придбання банківського бізнесу
Фото: 24today.net

KSG BANK прийняв рішення про дослідження банків 2,3,4 групи, виходячи з очікуваних змін ринку, необхідності розвитку банку як системного, а також виконання стратегії банку «Сто років разом».

«Ми вважаємо, що наступний рік буде стартом розвитку малого та середнього бізнесу в нашій країні, і тому активізуємо виконання стратегії, - говорить власник KSG БАНК Сергій Касьянов, - Саме тому ми починаємо проводити дослідження банківської системи, яке дозволить нам придивитися до банків, цікавим з погляду поглинання банківського бізнесу».

«По-перше, ми ніколи не забували про стратегію «Сто років разом». По-друге, нашим банком розроблена і підготовлена концепція активного розвитку банку, - розповідає Олег Блозовський, - Ми плануємо рухатися кількома шляхами і бачимо певні етапи розвитку, які нам необхідно пройти, щоб виконати стратегію. На першому етапі ми проведемо дослідження банківської системи за 11 показниками. У результаті синергії бізнесу з іншими фінустановами ми плануємо бути представленими по всій території України, у тому числі з поділом на регіональні центри: центр та північ України – м. Київ, захід – м. Львів, схід – м. Дніпропетровськ, південь – м. Одеса».

Раніше НБУ в особі Комітету з питань нагляду, регулювання діяльності банків, нагляду (оверсайту) платіжних систем погодив придбання прямої істотної участі у розмірі 66,9205% Касьянову Сергію Павловичу і Касьянової Ксенії Вікторівні. Станом на початок 2015 у банку не було власників істотної участі, а його акції були розділені між особами, кожна з яких не мала більше 10%.

Нагадаємо, що нормативи капіталу банку значно перевищують встановлені регулятором значення: станом на 01.12.2015 - Н1- 189,26 млн. грн., який повинен бути не менше 120 млн. грн, Н2 - 67,12%, що в 6,7 рази більше нормативного значення).

Довідка про банк

ПАТ «KSG BANK» працює на ринку з 1993 р (до 2013 - Європейський банк раціонального фінансування). Банк є універсальною фінансовою установою, надаючи клієнтам послуги розрахунково-касового обслуговування, валютні операції, можливість оренди депозитарних сейфів. Банк пропонує депозитні програми і кредитування юридичним і фізичним особам. Стратегічним пріоритетом банку є підтримка малого та середнього бізнесу, підприємців.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram