ГоловнаЕкономікаБізнес

Cуд покарав виконавців інформаційної атаки на KSG BANK Пресс-релиз

Видання GOLOS.UA мусить спростувати поширену інформацію

Cуд покарав виконавців інформаційної атаки на KSG BANK
Фото: goodvin.info

Рішенням Господарського суду міста Києва від 14.09.2015 р, інформація про нібито проблеми KSG BANK визнана недостовірною та порушує особисте немайнове право на недоторканність ділової репутації, пишуть "Контракти".

Проаналізувавши претензії Банку до інформації, поширеної сайтом GOLOS.UA, суд також ухвалив рішення зобов'язати власника сайту ТОВ «ГОЛОС.ЮА» спростувати недостовірну інформацію про нібито проблеми у KSG BANK аналогічним шляхом - за допомогою публікації на сайті відповідного матеріалу з достовірною інформацією. Про це йдеться в рішенні суду, остаточна версія якого датована 18.09.2015. Також суд поставив стягнути з видання судові витрати.

«Рішення суду об'єктивне, справедливе і зважене, спрямоване на захист нашої ділової репутації, яку ми цінуємо понад усе, - каже голова правління KSG BANK Олег Блозовський, - У майбутньому за потреби ми завжди будемо відстоювати нашу репутацію, яку вважаємо дуже важливим нематеріальним активом, аж до звернення в судові інстанції різних рівнів».

Нагадаємо, що протягом усіх останніх місяців KSG BANK із серйозним запасом виконує нормативи ліквідності, встановлені регулятором - НБУ. Так, станом на 3.08.2015 р, норматив миттєвої ліквідності Н4, який має бути не меншим за 20%, сягав 52,13%, норматив поточної ліквідності Н5 - 99,11% (має бути не меншим за 40%), норматив короткострокової ліквідності Н6 - 163,07% (має бути не меншим за 60%).

За даними рейтингу Фінансового клубу, KSG BANK входить у ТОП-50 провідних українських банків. Цей рейтинг підготували на основі інформації банків і оцінок провідних фінансових експертів країни. KSG BANК також увійшов до топ 15 банків за надійністю депозитів згідно з рейтингом, підготовленим у вересні 2015 року агентством «Стандарт-рейтинг».

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram