ГоловнаЕкономікаФінанси

Банки продовжують закривати свої офіси в центрі Києва

Укрсоцбанк працював у четвер лише кілька годин

Банки продовжують закривати свої відділення, розташовані в центрі Києва.

Про це повідомляє РБК-Україна.

У Приватбанку повідомили, що евакуюють свої офіси в зонах конфліктів. Також співробітники банку вилучають готівку з розташованих там банкоматів.

На інформаційній лінії ВТБ Банку розповіли, що йде евакуація офісів у Подільському районі. Враховуючи складну ситуацію, запроваджені також особливі умови зняття коштів з платіжних карток клієнтів банку.

УніКредит Банк (Укрсоцбанк) повідомив, що закрив відділення в четвер вже о 12:30. Завтра відділення відкриють о 10 годині, а про час закриття повідомлять додатково.

У Сбербанку розповіли, що у нього закрито два відділення: на Мазепи і на вулиці Грушевського. Інформації про евакуацію з відділень або запровадження якихось обмежень для клієнтів банку наразі немає.

"ПроКредитБанк "закрив три відділення в центрі міста. "Наші відділення працюють у штатному режимі. Закрито було тільки три відділення на Великій Житомирській, Мазепи, Шевченка на 19-24 лютого. Ми не закривали відділення в Подільському районі, ніякої евакуації не було. Обмежень для наших клієнтів ми також не вводили", - повідомили на інформаційній лінії.

Нагадаємо, що банки відучора почали закривати свої відділення в центрі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram