ГоловнаЕкономікаБізнес

Новий Lexus GS у модифікації F SPORT

В офіційній дилерській мережі Lexus в Україні можна замовити новий седан Lexus GS 350 AWD у модифікації F SPORT із комплектом спортивного обладнання за ціною 89 650 доларів США*.

Фото: lexus.ua

Повнопривідний GS 350 AWD у модифікації F SPORT відрізняється характерним агресивним оформленням і динамікою руху. Виразний стиль кузова успадковує гоночні спортивні автомобілі, а унікальні деталі інтер'єру відтворюють атмосферу та гострі відчуття трекових гонок. Автомобіль оснащено шестиступінчастою автоматичною коробкою передач і 3,5-літровим шестициліндровим V-подібним бензиновим двигуном з електронним механізмом зміни фаз газорозподілу (VVT-i), який розвиває максимальну потужність 317 к. с.

Тільки в модифікації F SPORT новий GS 350 AWD комплектується ексклюзивними ґратами радіатора, спеціальними переднім і заднім бамперами, 18-дюймовими колісними дисками, розробленими спеціально для цієї модифікації. Задній спойлер покращує аеродинаміку автомобіля і додає останній досконалого штриха до екстер'єру F SPORT.

В інтер'єрі GS 350 AWD у модифікації F SPORT особливу увагу привертають гранатово-червона шкіряна оббивка сидінь, чорний колір оббивки стелі та оформлення салону вставками "алюміній", які передбачено винятково для цієї спортивної модифікації. Ексклюзивну модифікацію F SPORT також комплектують алюмінієвими педалями і накладками на пороги, кермом і важелем перемикання передач з обробкою з перфорованої шкіри.

Фото: lexus.ua

За додатковою інформацією звертайтеся, будь ласка, в салони офіційних дилерів Lexus в Україні.

*Оплата в гривні за курсом НБУ + 1% на день виставлення рахунку.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram