ГоловнаКультура

Група, яка посіла четверте місце на нацвідборі, теж не поїде на Євробачення

"Наша група не перемагала в нацвідборі, ця поїздка не наша".

Група, яка посіла четверте місце на нацвідборі, теж не поїде на Євробачення
Фото: facebook.com/brunettesshootblondes

Група Brunettes Shoot Blondes, яка посіла четверте місце на національному відборі, теж не поїде на Євробачення.

"Хочемо заздалегідь повідомити: якщо нам надійде пропозиція щодо участі в Євробаченні-2019, ми відмовимося. Наша група не перемагала в нацвідборі, ця поїздка не наша", - йдеться в фейсбуці групи.

Раніше від поїздки в Тель-Авів відмовилася співачка Maruv, яка перемогла в нацвідборі, і групи Freedom Jazz і KAZKA, що зайняли друге і третє місця.

Нагадаємо, переможницею нацвідбору на Євробачення-2019 в цьому році стала співачка Maruv (Ганна Корсун). У частині українського суспільства це викликало обурення, оскільки співачка гастролює на території країни-агресора.

Maruv заявила, що готова відмовитися від гастролей у Росії заради Євробачення, але висловила незгоду з низкою інших пунктів запропонованого їй контракту. Зокрема, НСТУ заборонила їй будь-яку імпровізацію на сцені і спілкування з журналістами без дозволу, а також зажадала передати права на пісню. У разі порушення будь-якого з пунктів співачці загрожував штраф 2 мільйони гривень. У підсумку НСТУ і Maruv не змогли домовитися про контракт.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram