ГоловнаБлогиБлог Виталия Тараненко

Партія регіонів, як Гідрометцентр, дбає про ваше здоров’я

Як виявилося, на Хмельниччині партія влади не лише послана Богом (за версією губернатора Василя Ядухи), а й виконує роль політичного барометра. Про це свідчить зміст листа, який прес-служба обласної організації ПР розіслала засобам масової інформації на електронки.

Прихильники Партії регіонів
Фото: Виталий Тараненко
Прихильники Партії регіонів

“Хмельницька обласна організація Партії регіонів повідомляє, що у зв’язку зі складними погодними умовами, дбаючи про здоров’я людей та їх безпеку, керівництвом обласної організації Партії прийнято рішення  про проведення громадського форуму “За чесні, прозорі вибори! За перемогу Партії регіонів!” у п’ятницю, 17 серпня 2012 року!” — зазначають регіонали. Аби не бути пустослівними, біло-блакитні своє занепокоєння “здравієм” майбутнього електорату підкріпили невтішним повідомленням Міністерства надзвичайних ситуацій, шо оголосило триденне штормове попередження у шести Західних областях (надаю копію листа для ознайомлення).

Що ж таке важливе має відбутися на “громадському форумі”, який з вівторка перенесли п’ятницю, запитаєте ви? Поінформоване джерело розповіло автору цих рядків, що “почесними гостями” на заході мають стати бюджетники. Орієнтуються на кілька тисяч людей. Більше того “запрошення” відбуваються у наказовому порядку та без обговорень. До прикладу, керівництво кафедри одного з вишів Хмельницького завдяки телефонним дзвінкам намагається витягнути з відпусток викладачів, наголошуючи на персональній участі у форумі. Мовляв, прийдіть з домашньою заготовкою на тему “За чесні та прозорі вибори”. Про те, що там презентуватиметься програма ПР, зберігається загадкова інтрига.

Між іншим, досвід проведення велелюдних зібрань в облорганізаці Партії регіонів, досить специфічний. Найпоказовіший — 16 листопада 2011 року — закінчився провокацією та практично мордобоєм з підприємцями хмельницьких ринків.

Фото: Предоставлено Виталием Тараненко

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram