Щодо сміття у парках

Хочу надіслати пропозицію щодо покращення вигляду сміттє-баків у парках.

Шановні панове,Дана пропозиція є більш тактичною ніж стратегічною, але все ж для розвитку Києва. Останнім часом в паркам міста почали встановлювати великі жовті пластикові баки для роздільного збору сміття. Що вже дуже добре. Перевага такого баку – розмір та розділення типу сміття, а головний недолік, на мою думку, зовнішній вигляд (фото додається) Хоча, в принципі, вони кращі, ніж звичайні.

Моя пропозиція полягає у наступному: виривається підземна ніша, куди можна помістити такий бак, але дещо модифікований. Зверху накривається люком з смітником невеликого розміру, який без дна та поєднаний з великим баком під землею. Таким чином, на поверхні видно лише маленький смітник, куди кидається сміття, але зберігається воно в бак, який знаходиться під землею. З таким ще розподілом сміття на пластик, скло та органічні відходи.

Більш детально можна роздивитися на фотографії, що додається. Фотографії зроблені у Барселоні цього літа. Переваги таких смітників полягають в естетичному виді та малому місці, які вони займають в видимій зоні. Щодо конструкції головного баку – основним є дно, що розсувається, звідки випадає сміття в автомобіль. Я не впевнений, чи також конструкція в баках, що використовуються зараз. По автомобілю – це має бути звичайний автомобіль з кузовом та з маніпулятором.

Буду рад, якщо моя пропозиція буде корисною. Відповім на всі питання, що можуть виникнути.

З повагою, Олексій С-да

140693.jpg

140695.jpg

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram