ГоловнаБлогиБлог Євгенії Кузьміної

Викрадено 5-річну громадянку України (ДОКУМЕНТИ)

До мене, як до керівника дитячого Благодійного фонду, звернулась громадянка України, з проханням допомогти знайти її п’ятирічну доньку, яка є громадянкою України, що проживала разом з матір’ю. Згідно листа Державної прикордонної служби України, доньку викрав її чоловік, громадянин Йорданії, з котрим мати вже не проживає разом. Дитина була вивезена без належних документів, зокрема, без згоди матері.

Стурбована мати зверталась у державні структури та правоохоронні органи України, зокрема: відділення міліції Жовтневого району м. Полтави, СБУ України, Уповноважений Президента України з прав дитини, Державна прикордонна служба України, Міністерство закордонних справ України. На сьогоднішній день, минуло 14 днів, не надійшло майже жодної відповіді з вищезазначених установ, мати напевне не знає місцезнаходження її доньки, де, в яких умовах та з ким вона перебуває. Більш того, протягом цього часу не було порушено кримінальної справи за фактом зникнення дитини та не розпочато пошук дитини.

Останнім часом, громадськість довела, що об’єднуючись у ситуативні рухи, можуть успішно впливають на владу. В даному випадку, тільки з нашою допомогою, мати дівчинки може повернути собі доньку. Як її офіційний представник, звертаюсь до громадськості не залишити без уваги цей факт та дати йому відповідну інформаційну підтримку. Ми будемо боротися за встановлення справедливості, а чиновники, які порушили «букву закону» понесуть відповідальність.

Звертайтесь за детальною інформацією за тел.: (097)-294-74-75

Євгенія Кузьміна Євгенія Кузьміна , Президент Всеукраїнського Благодійного Фонду «Нас врятують діти»
Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram