Додаток. Хмельницька область

Звертається до Вас Міткевич Марія Іванівна - сільський головою с. Слобідка-Кульчієвецька Кам'янець-Подільського району Хмельницької облості. На останніх виборах я була законно обрана сільським головою на другий строк в результаті свободного волевиявлення громади. Але інший кандидат на посаду сільського голови, а саме Нестерова Р.О. вирішив інакше, оскільки вважає свій гаманець сильнішим та важливішим ніж думка громади.

Спочатку він підробляючи документи та проголосив себе як другий сільський голова та видав собі мандат, потім незаконно вимагав звільнити для нього кабінет та ввіддати документацію та печатку сільської ради. Також неодноразово він погрожував фізичною розправою мені та людям, які відстоюють справедливість.

Я неодноразово зверталася до різних судів та отримувала позитивні ухвали, на даний час відбулося більше десяти судових слухань, які визнали вибори такими що відбулися і не потребують перерахунку голосів.Про дії Нестерова Р.О. який організував незаконне з багатьма порушеннями перерахунок бюлетнів аж 13 грудня 2010 року я також неодноразово зверталась до районної прокуратури, і зокрема генеральної. Навіть В. Литвин зачитав на сесії від 14 лютого депутатський запит. Я вже 3 місяці працюю як сільский гголова, маю підтримку більшості в Раді, провели вже 5 сесій, затвердили бюдет, а Нестеров Р.О. продовжує підробляти документи і мішає роботі органу місцевого самоврядування.

В мене склалося враження, що для Кам'янець-Подільського суду та прокуратури не є авторитетними вищі інстанції, напевне авторитетним справді є гаманець.

Оскільки вищевказане свавілля місцевих чиновників та підприємця жадаючого земельних ресурсів непідвладна діючому законодавству. Дуже прошу довести мій випадок до усієї України, надія залишилася на Ваc.

СТОП КОРУПЦІЇ

Корупція на місцях набирає таких розмірів, що загрожує місцевому самоврядуванню. Місцева прокуратура, Кам’янець - Подільського та суд не реагують на грубі порушення та злочинні дії Нестерова Руслана Олеговича, що працював в Кам’янець - Подільському земельному відділі, а зараз вирішив незаконними і протиправними методами стати сільським головою в Слобідці - Кульчиєвецькій Кам’янець - Подільського району Хмельницької області. Про корупційні схеми захоплення влади і нехтуваннями законів, розповідається в документальному фільмі що є в Інтернеті і який вже подивилось кілька сотень відвідувачів сайту You tube :

http://www.youtube.com/results?search_query=ВИБОРИ+ЗАВЕРШЕНО+--+БЕЗЗАКОННЯ+ПРОДОВЖУЄТЬСЯ&aq=f

ВИБОРИ ЗАВЕРШЕНО – БЕЗЗАКОННЯ ПРОДОВЖУЄТЬСЯ

Як фальсифікують вибори після виборів у селі Слобідка Кульчієвецька Кам’янець –Подільському району на Хмельниччині.

Хто обирає сільських голів – Громада - чи суд ?

Чому не діє Закон України про місцеве самоврядування ?

Депутати і громада підтримують сільського голову Міткевич М.І., а виборчі комісії продовжують приймати рішення, що мішають роботі Ради

Хто зупинить беззаконня Нестерова Р.О. - самопроголошеного голови у селі Слобідка Кульчієвецька , і хто відповість за підробку печатки сільради, рішень нелегітимної сесії, та інші протиправні дії ?

Що думає громада і де справедливість та закон – про це в документальному кіно - розслідуванні журналістів та депутатів.

Місцевий суд відмовляє групі депутатів в адміністративному позові, а тим часом узаконює рішення незаконних перерахунків голосів через 45 днів після виборів і заборон окружного апеляційного суду робити такі дії так як вибори визнано дійсними і такими, що відбулись.

На численні протиправні дії Нестерова Р.О. підробки документів, фальсифікацію виборчого процесу, перешкоджання дій органів місцевого самоврядування влада та суд закривають очі.

Ми вважаємо, що ця справа довкола законно вибраної сільської Ради та її голови Міткевич М.І. , яка вивела за остані чотири роки село в число кращих по Хмельницькій області, користується повагою і підтримкою депутатів та громади зараз має ознаки корупції та перешкод роботі органів місцевого самоврядування.

Просимо надати гласності ці факти, а також повідомити Президента, що ті хто має на місцях боротися з корупцією породжує її і системна боротьба то лише слова сказані в Києві. Дякую, Якщо потрібні якісь інші матеріали пишіть, або звертайтесь до М.І. Міткевич, що разом з депутатами сільради кажуть СТОП КОРУПЦІЇ .

З Повагою до Вас Марія Іванівна Міткевич - сільський голова.

Коррупция-СТОП! Коррупция-СТОП! , Факты. Запросы. Документы
Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram