Як Тимошенко вивезли з СІЗО

Щойно вийшов із кабінету начальника Лукянівського СІЗО. Разом з десятьма депутатами просили показати документи, на підставі яких Юлію Володимирівну етапували на Харківщину.

Як Тимошенко вивезли з СІЗО
Фото: byut.com.ua

Ігор Шейкін м’явся, морозився, віднекувався. Врешті проговорився, що вночі зателефонували і дали вказівку терміново вивезти Юлію Тимошенко зі слідчого ізолятора. Отака в нас «правова» держава на чолі з головним «правником» Віктором Януковичем. Без документів, не зважаючи на стан здоровя, та навіть плюючи на рішення Шевченківського райсуду стосовно її повторного арешту, Тимошенко вивезли з СІЗО.

За день до Нового року… Отже, влада ой як боїться, що у новорічний вечір велика кількість прихильників Юлії Володимирівни зібралася би під стінами слідчого ізолятора. Трусливий президент, в якого окрім професіоналізму, бракує ще й елементарного – людяності. Бо такі дії інакше як цинічними й не назвеш.

Фото: Макс Левин

Власенко сьогодні вчергове згадував: Юля, аби пройти кілька метрів до умивальника, витрачає понад 10 хвилин. І може це зробити лише за сторонньої допомоги, потерпаючи від сильного болю. Кожні 2-3 години їй роблять укол із сильним знеболювальним. А тут по-садистські вкинули людину до авто і по розбитих дорогах (а до Харкова це мінімум 5-6 годин) відправили до іншого міста.

Янукович і його поплічники вже відверто, не приховуючись, займаються катуванням людини, опозиціонерки, яскравої лідерки України. Але як не в українських, так у міжнародному суді їхні вчинки будуть належно оцінені. А ще – є суд Божий, який справедливо покарає всіх без винятку причетних до садистських дій проти Юлії Тимошенко.

Андрій Павловський Андрій Павловський , Експерт з питань соціальної політики
Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram