ГоловнаСуспільствоПодії

У Бахмутському районі військовий убив таксиста

21-річний чоловік посварився з водієм і завдав йому кількох ударів по голові пляшкою.

У Бахмутському районі військовий убив таксиста
Фото: dn.npu.gov.ua

У Бахмутському районі Донецької області розкрили вбивство водія таксі, повідомляють на сайті обласної поліції. За підозрою в злочині затримано 21-річного чоловіка. Він, за даними LB.ua, є молодшим сержантом однієї з військових частин, дислокованих у Бахмуті.

Увечері 5 лютого військовий разом зі своїм знайомим узяв у Бахмуті таксі і попросив водія відвезти їх у с. Васюківка. Дорогою хлопець підбурював свого друга продовжити святкування недільного вечора. Однак той відмовився і вийшов із салону таксі, щойно дісталися до пункту призначення.

За словами підозрюваного, він залишився в салоні автомобіля. Між ним і таксистом виник конфлікт, і військовий завдав кількох ударів по голові 48-річному чоловікові скляною пляшкою. Таксист знепритомнів. Військовий перетягнув його на заднє сидіння і сів за кермо. На перехресті доріг він витягнув водія із салону, забравши телефон, гаманець із грошима і ключі від машини. Після цього покинув місце злочину.

Тіло таксиста знайшли вранці в понеділок. Вийти на слід злочинця допомогла німецька вівчарка. Вона взяла слід від тіла чоловіка і вивела до місця, де переховувався злочинець. Той зізнався у скоєному і розповів, що сталося.

Зараз його взято під варту, у нього виявили вкрадені речі.

У загиблого залишилися двоє маленьких дітей: п'ятирічна дочка і дворічний син.

Дії зловмисника кваліфіковано за ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, 2016 року в зоні АТО бойові втрати української армії склали 211 військових, небойові - 256. Серед загиблих не в бою - 68 самогубців, 30 військових убили, 18 загинули в ДТП, 10 померли в результаті отруєння (алкоголем, наркотиками і т. д.). 39 військових загинули через необережне поводження зі зброєю, четверо - через порушення заходів безпеки, 58 померли внаслідок хвороб, 29 - у результаті нещасних випадків. Загибель ще п'ятьох військових кваліфіковано як "інші випадки".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram