ГоловнаСуспільствоПодії

Убивцею військового в Донецькій області виявився його товариш по службі

43-річного жителя Запоріжжя затримали.

Убивцею військового в Донецькій області виявився його товариш по службі
Фото: dn.npu.gov.ua

Поліція затримала підозрюваного в убивстві військослужбовця у Волноваському районі Донецької області. Ним виявився товариш по службі загиблого.

Про це повідомляють на сайті облуправління поліції.

У ніч на 2 січня в результаті побутового конфлікту між військовослужбовцями і цивільними в селі Донське випадково отримав смертельне вогнепальне поранення військовий. Також отримав поранення і був госпіталізований місцевий житель.

Того ж дня співробітники Волноваського відділу поліції спільно з військовою службою правопорядку встановили всіх учасників і свідків події. За підозрою в скоєнні злочину затримали військовослужбовця тієї ж військової частини. У нього вилучили знаряддя злочину - вогнепальну зброю, її спрямовано на експертизу.

Жителя Запоріжжя 1973 року затримано за статтею 208 Кримінально-процесуального кодексу України та поміщено в ізолятор тимчасового утримання Волноваського відділення поліції.

Триває досудове розслідування. Матеріали кримінального провадження, попередньо відкритого за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України, будуть спрямовані до військової прокуратури.

Нагадаємо, 2 січня двоє військовослужбовців загинули і ще двоє отримали поранення в результаті порушення правил поводження зі зброєю в одній із військових частин у зоні АТО поблизу Мар'їнки. Військові також порушили заборону на вживання алкоголю.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram