ГоловнаСуспільствоВійна

Бойовики 20 разів порушили режим тиші в зоні АТО

Обстріли мали переважно неприцільний характер.

Бойовики 20 разів порушили режим тиші в зоні АТО
Фото: Макс Левин

За минулу добу бойовики 20 разів відкривали вогонь по позиціях українських військових у зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі.

Як повідомляє прес-центр АТО у Фейсбуці, 13 обстрілів було зафіксовано на Маріупольському напрямку, шість - на Донецькому і один - на Луганському.

На Донецькому напрямку з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї обстріляли Верхньоторецьке. З гранатометів і стрілецької зброї били в напрямку позицій військових поблизу Авдіївки і Ясинуватої. Також Авдіївку обстрілювали з 82-міліметрового міномета. Крім того, в цьому районі було зафіксовано снайпера. Позиції бійців біля Водяного, Павлополя, Талаківки і Мар'їнки обстріляли зі стрілецької зброї.

"На Маріупольському напрямку поблизу Широкиного о 9:00 противник обстріляв позиції сил АТО з бойової машини піхоти та стрілецької зброї, а також застосовував гранатомети. Крім того, поблизу Мар'їнки спостерігалася снайперська активність", - наголошують у повідомленні.

На Луганському напрямку зі стрілецької зброї обстріляли Новоолександрівку.

"Загалом ситуація в районі проведення АТО характеризується дотриманням режиму тиші, крім рідкісних збройних провокацій з боку супротивника", - зазначають у штабі.

Нагадаємо, за минулу добу в зоні АТО ні один український військовослужбовець не загинув і не отримав поранення.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram