ГоловнаСуспільствоВійна

Штаб АТО нарахував вісім обстрілів від початку дня

Стріляли тільки біля Авдіївки та Луганського.

Штаб АТО нарахував вісім обстрілів від початку дня
Фото: www.facebook.com/oleksandr.turchynov

Ситуація на Донбасі залишається контрольованою, з початку доби зафіксовано лише вісім обстрілів, під час яких не застосовувалося важке озброєння. Про це йдеться у вечірньому зведенні штабу АТО.

"Ситуація в зоні АТО залишається контрольованою і в цілому характеризується дотриманням "режиму тиші", за винятком окремих збройних провокацій з боку російсько-окупаційних військ. Так, на Донецькому напрямку провокаційні обстріли з боку противника відбулися в районі населеного пункту Луганське та поблизу Авдіївки. При цьому ворог застосовував стрілецьку зброю та гранатомети. Загалом, з півночі і до 18:00 по всій лінії зіткнення зафіксовано 8 обстрілів, при цьому важке озброєння ворог не застосовував", - розповів черговий прес-офіцер.

Нагадаємо, що незважаючи на відносну тишу на Донбасі, вчора там було поранено одразу вісьмох осіб. При цьому тільки один - в результаті бойових дій в Авдіївці. П'ять осіб отримали поранення в Станично-Луганському районі Луганської області у результаті вибуху гранати в медичному автомобілі, а ще двоє підірвалися на невідомому вибуховому пристрої в Красногорівці.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram