ГоловнаПолітика

Рада розгляне дозвіл іноземцям служити в українській армії

Парламент має намір розглянути більш як 100 законопроектів на цьому пленарному тижні.

Рада розгляне дозвіл іноземцям служити в українській армії
Фото: Макс Требухов

Верховна Рада на пленарному засіданні 15 вересня розгляне в другому читанні законопроект №2389 про дозвіл проходження військової служби за контрактом на посадах рядового, сержантського і старшинського складу в Збройних силах іноземцям та особам без громадянства.

Про це йдеться в порядку денному засідання парламенту.

Також у другому читанні заплановано розглянути законопроекти №2940 про зняття обмежень на надання державних гарантій проектам з ремонту автомобільних доріг державного значення та №2426 про включення аліментів у список об'єктів індексації.

Крім того, на засіданні депутати мають намір розглянути законопроекти №3017 про скасування необхідності затвердження подань ЦВК про неможливість проведення 25 жовтня місцевих виборів в окремих населених пунктах на підконтрольній частині Донецької та Луганської областей і №2087а про скасування надання підтверджувальної документації всіма учасниками торгів при проведенні державних закупівель.

У першому читанні парламентарії мають намір розглянути законопроект №2022а про надання статусу ветерана війни сім'ям загиблих учасників "Революції гідності" в Києві.

Також 15 вересня планується розглянути законопроект №2954 про встановлення датою початку тимчасової окупації Автономної Республіки Крим та Севастополя 20 лютого 2014 року.

Як відомо, Рада має намір розглянути більш як 100 законопроектів і проектів постанови на пленарному тижні 15-18 вересня.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram