ГоловнаБлогиБлог Олега Ляшка

Ми виграли суд у Луцької міськради (ДОКУМЕНТ)

Ми повернули собі право проводити прийом громадян на Волині. Юристи Радикальної партії виграли суд у Луцької міськради, яка вимагала заборонити роботу моєї виїзної приймальні.

Обласна організація Радикальної партії у встановленому законом порядку повідомила міську раду про проведення виїзного прийому громадян. Чиновники прийняли повідомлення до уваги, але коли вуличні приймальні було встановлено, звернулася до суду з позовом проти партії. Мерія вимагала заборонити їх роботу.

Нашим юристам вдалося в судовому порядку відстояти право людей звертатися до наших виїзних приймалень. Аргументи чиновників міськради були настільки нікчемними, що навіть суди, які часто виконують політичні замовлення, не стали на бік міськради.

Влада знає, що Радикальна партія – не кабінетний рух. Ми зустрічаємося з людьми всюди: на базарах, вокзалах і площах. Саме цього влада боїться найбільше, тому й стравлює на нас своїх посіпак.

Це вже не перший випадок, коли влада перешкоджає роботі його депутатських приймалень. Зокрема, нещодавно в Донецьку із застосуванням грубої сили міліціонери спільно з місцевими чиновниками випхали з приміщення співробітників нашої громадської приймальні.

Влада систематично перешкоджає діяльності наших громадських приймалень по всій Україні. У Черкасах і Вінниці, вже неодноразово зловмисники псували майно, яке нам належить.

Фото: Предоставлено Олегом Ляшко

Фото: Предоставлено Олегом Ляшко

Фото: Предоставлено Олегом Ляшко

Фото: Предоставлено Олегом Ляшко

Фото: Предоставлено Олегом Ляшко

Олег Ляшко Олег Ляшко , Народний депутат України, лідер Радикальної партії
Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram