ГоловнаСвіт

Трамп проведе перший передвиборний мітинг після замаху

Разом із Трампом на заході буде присутній і кандидат у віце-президенти Джей Д. Венс.

Трамп проведе перший передвиборний мітинг після замаху
Дональд Трамп
Фото: EPA-EFE/JIM LO SCALZO

Кандидат у президенти США Дональд Трамп проведе свій перший передвиборний мітинг після того, як на його життя був здійснений замах.

Про це пише Reuters.

Мітинг пройде у Гранд-Рапідс, що у штаті Мічиган. Разом із Трампом на заході буде присутній і кандидат у віце-президенти Джей Д. Венс. Це буде їхня перша спільна передвиборна подія. 

Поки невідомо, яку промову Трамп виголосить на мітингу, але передбачається, що на заходібуде багато його прихильників.Мітинг у Гранд-Рапідс проходитиме на критій арені, на відміну від заходу у Пенсільванії, коли на Трампа скоїли замах.

Секретна служба США, яка відповідає за охорону Трампа, відмовилася коментувати питання безпеки заходу в Гранд-Рапідс. 

  • Напередодні Дональд Трамп на з'їзді Республіканської партії у Мілуокі офіційно прийняв номінацію як кандидат у президенти Сполучених Штатів.
  • 14 липня у кандидата в президенти США Дональда Трампа стріляли під час передвиборчого мітингу в місті Батлер у штаті Пенсільванія. 
  • Секретна служба США заявила, що загинув один із учасників мітингу та ймовірний нападник, ще дві людини у важкому стані. Стрільця вбили співробітники Секретної служби.
  • Імовірним нападником є 20-річний Томас Метью Крукс із Бетел-Парку (штат Пенсильванія). Чоловік сидів на даху більш ніж в 119 метрах від сцени.
  • В автомобілі та вдома у підозрюваного у замаху на експрезидента США знайшли матеріали для виготовлення вибухівки
  • ФБР розглядає стрілянину як замах на вбивство і можливий внутрішній терористичний акт.
Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram