ГоловнаСвіт

Росія погодила спецпоїзд для вивезення своїх громадян з України

Квитки найближчим часом можна буде купити на сайті Укрзалізниці.

Росія погодила спецпоїзд для вивезення своїх громадян з України
Фото: Александр Рудоманов

Росія погодила спеціальний поїзд для вивезення росіян з України, а також українців з Росії.

Про це пише РБК з посиланням на пресслужбу компанії Російські залізні дороги.

Поїзд номер 906/905 курсуватиме за маршрутом Київ - Москва - Київ. У його складі 18 вагонів на приблизно 800 місць.

У Росзалізниці зазначили, що поїзд вирушить з Києва 27 березня і прибуде до Москви наступного дня. У зворотний бік він поїде 28 березня і прибуде до Києва 29 березня.

"На шляху прямування пасажири пройдуть прикордонний і митний огляди, а також медичний огляд співробітниками Росспоживнагляду", - йдеться в повідомленні.

Поїзд не буде здійснювати додаткових зупинок для посадки і висадки пасажирів. Квитки найближчим часом можна буде купити на сайті "Укрзалізниці".

Нагадаємо, 17 березня Україна закрила пункти пропуску через державний кордон для авіаційного, залізничного та автобусного сполучення на два тижні для запобігання поширенню коронавірусу.

20 березня "Укрзалізниця" відправила п'ять спеціальних поїздів Інтерсіті+ з Перемишля до Києва, а 21 березня - ще два. Сімох пасажирів п'яти спецпоїздів госпіталізували до Львівської обласної інфекційної лікарні з підозрою на коронавірус.

23 березня "Укрзалізниця" призначила восьмий "евакуаційний" поїзд з Перемишля. На 25 березня призначено ще два спецпоїзди для евакуації українців з Польщі.

Евакуювати українців з країн Латинської Америки допоможе Німеччина.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram