ГоловнаСвіт

У Нью-Йорку вертоліт врізався в хмарочос, пілот загинув

Ніхто з людей, що перебували всередині, не постраждав.

У Нью-Йорку вертоліт врізався в хмарочос, пілот загинув
Фото: twitter.com

У центрі Нью-Йорка зазнав аварії вертоліт. Інцидент стався в районі 7-ї авеню близько 14:00 за місцевим часом (21:00 за Києвом).

За попередніми даними, вертоліт впав на дах будівлі, передає Голос Америки.

Наразі невідомо, що стало причиною інциденту, зазначає видання. Розглядаються версії про технічні неполадки і несприятливі погодні умови: в цей час в місті був сильний дощ і туман. Про який тип вертольота йдеться, наразі також не повідомляється.

Губернатор штату Нью-Йорк Ендрю Куомо заявив, що полум'я, яка виникло в результаті аварії, - під контролем. Будівлю евакуйовано.

За даними CNN та інших ЗМІ, в результаті інциденту загинула одна людина.

За словами Куомо, складається враження, що вертоліт намагався здійснити вимушену посадку на даху будівлі. Ніхто з людей, що перебували всередині, не постраждав. "Люди, які були в будівлі, кажуть, що відчули, як вона здригнулася", - розповів Куомо.

Нагадаємо, 11 вересня 2001 року в знамениті хмарочоси Нью-Йорка врізалися два літаки цивільної авіації, захоплені терористами-смертниками з Аль-Каїди. Ще один літак терористи спрямовували на штаб-квартиру Пентагону, але він впав, не долетівши до цілі. Всі пасажири і екіпаж загинули.

Жертвами теракту стали 2977 осіб, серед яких було не менш ніж 12 українців.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram