ГоловнаСвіт

Вибух у лондонському метро розслідують як теракт

Кілька людей постраждали.

Вибух у лондонському метро розслідують як теракт

Поліція розслідує вибух у лондонському метро як терористичний акт, пише Бі-бі-сі.

Вибух на станції "Парсонс-грін", яка розташована на південному заході міста, стався вранці в п'ятницю. Очевидці повідомляють про вибух відра, залишеного в пакеті в вагоні поїзда.

За фотографіями з місця події можна зрозуміти, що загорілося біле відро. Однак, судячи з усього, якихось серйозних пошкоджень у самому вагоні метро немає.

"Співробітники контртерористичного підрозділу поліції Лондона проводять розслідування інциденту в лондонському метро, який стався цього ранку. Сигнал у поліцію надійшов приблизно о 8:20 в п'ятницю 15 вересня. Повідомлялося про пожежу в потязі на станції метро "Парсонс-грін". Помічник голови поліції Лондона Ніл Басу назвав те, що сталося терористичним актом. Співробітники лондонської поліції і транспортної поліції приїхали на місце події разом з колегами з швидкої допомоги та пожежної служби. Нам відомо про кількох людей, які отримавши тілесні ушкодження. Поки рано говорити про точну причину загоряння, цим займається розслідування, яке проводить контртерористичний підрозділ поліції. Станція закрита, і ми рекомендуємо людям уникати перебування в цьому районі", - йдеться в офіційній заяві поліції Лондона.

За словами однієї з жінок, які перебували у вагоні, вона почула вибух, а потім побачила язики полум'я. Вона додала, що між нею і місцем вибуху було багато людей, тому вона не постраждала.

Однак, за словами жінки, вона бачила кілька постраждалих, в тому числі з обпаленими обличчями. За її словами, в вагоні почалася паніка.

Нагадаємо, що 30 липня в Лондоні через вибух електронної сигарети евакуювали вокзал.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram