ГоловнаСвіт

Російський депутат закликав відлучити Меркель від церкви

Під час голосування за легалізацію одностатевих шлюбів "вона вирішила зіграти роль Понтія Пилата, фактично умивши руки".

Російський депутат закликав відлучити Меркель від церкви
Фото: parallely.ru

Депутат Держдуми Віталій Мілонов заявив, що канцлер ФРН Ангела Меркель повинна бути відлучена від Церкви, і Росії варто обмежити міжнародне співробітництво з Німеччиною, після того як там легалізували одностатеві шлюби.

Про це повідомляє Парламентская газета.

На думку Віталія Мілонова, рішення, ухвалене в парламенті Німеччини, - надзвичайно нелюдське.

"Мабуть, дідусі нинішніх депутатів бундестагу нашептали їм на вухо, що вкотре можна зрадити інтереси країни і всіх німців. І заради якогось вузькомаргінального союзу і коаліції з сумнівними партіями "ліваків" вони вирішили зрадити Христа, інтереси жителів Німеччини. Це фашистська, людиноненависницька витівка - підтримка одностатевих шлюбів", - пояснив Мілонов.

Депутат Держдуми впевнений, що якщо б за ініціативу не проголосувала партія Християнсько-демократичний союз (ХДС), яку очолює канцлер Ангела Меркель, то рішення не пройшло б.

Водночас сама Меркель заявила, що вона проти легалізації, проте дозволила своїм однопартійцям голосувати так, як їм заманеться.

Вчинок Ангели Меркель, за словами Мілонова, викликаний бажанням піти на компроміс із совістю християнки. "Вона вирішила зіграти роль Понтія Пилата, фактично умивши руки. Розуміла, що якщо б проголосувала "за", то її б розірвали німці і проклинали би весь її рід до сьомого коліна. Ось і вирішила відмазатися", - заявив депутат.

Крім того, Віталій Мілонов вважає, що Росії необхідно терміново внести корективи в міжнародні програми співпраці з Німеччиною, заборонити будь-які дитячі та юнацькі обміни з цією країною, обмежити парламентські контакти. Раніше повідомлялося, що парламент Німеччини в п'ятницю, 30 червня, більшістю голосів схвалив законопроект, що передбачає повне і рівноправне визнання одностатевих шлюбів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram