ГоловнаСвіт
Спецтема
Россия

Поліція повернула Навального додому

Під квартирою опозиціонера чергують правоохоронці

Поліція повернула Навального додому
Полиция задержала Навального
Фото: twitter.com/hromadske.tv

Затриманого на Манежній площі в Москві Олексія Навального поліцейські відвезли додому. Про це написав сам Навальний на своїй сторінці у Твіттері.

"Спочатку везли у ВВС, на півдорозі надійшли нові вказівки. Привезли додому, з квартири не випускають. Під дверима п'ять бійців 2-го оперполку", - написав Навальний.

У Федеральній службі виконання покарань спростували повідомлення про відсутність в опозиціонера електронного браслета. "Браслет у нього є і знаходиться при ньому", - цитує представників ФСВП "Интерфакс".

Натовп на Манежній площі тим часом не розходиться. Як повідомляє з місця подій російський блогер Ілля Варламов, до мітингувальників приєдналися люди з георгіївськими стрічками, які скандують: "Хочеш Майдан - поїдеш в Магадан!", "Не подобається Росія - вали у США".

Нагадаємо, вранці 30 грудня, суд оголосив обвинувальний вирок стосовно братів Навальних. Олега Навального було засуджено до трьох з половиною років колонії, а Олексія - до того ж терміну, але умовно. Крім того, обох братів зобов'язали виплатити штраф у розмірі по 500 тис. рублів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram