>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Уряд розглядає повернення вболівальників на стадіони

Це допоможе стадіонам та клубам знову бути фінансово спроможними.

Уряд розглядає повернення вболівальників на стадіони
Фото: EFE/EPA

Камін доручив 1 грудня розробити порядок допуску глядачів на трибуни. Повернення вболівальників на допоможе стадіонам та клубам знову бути фінансово спроможними, — пише Мінспорту.

Розробкою порядку допуску вболівальників займатимуться Мінмолодьспорту, МВС та безпекові органи.

Після погодження усіх деталей для впровадження цього рішення, Міністерство окремо оголосить, коли глядачі зможуть повернутись на трибуни.

Глава Мінмолодьспорту підкреслив, що допущення глядачів на трибуни допоможе розвивати спортивну галузь, покращить фінансовий стан спортивних організацій та зарядить уболівальників емоціями, які можна отримати лише на стадіоні.

«Повернення уболівальників допоможе стадіонам та клубам знову бути фінансово спроможними, та й жодна телетрансляція повністю не замінює емоції стадіону. Але першочергове питання для нас — безпека глядачів та спортсменів», — зауважує Матвій Бідний.

Нагадаємо, минулого місяця Єрмак під час виступу в Інституті Хадсона повідомив, що до кінця війни в Україні можуть відкрити один із цивільних аеропортів. Польща заявила, що готова допомогти нашій державі у повоєнній відбудові аеропортів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram