>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Реакція Реброва на нічию з Німеччиною

Україна не зуміла здобути першу перемогу в історії над Німеччиною.

Реакція Реброва на нічию з Німеччиною
Сергій Ребров
Фото: УАФ

Напередодні у Бремені на "Везерштадіоні" відбувся дебют збірної України під керівництвом Сергія Реброва.

Дебют виявився яскравим. У протистоянні з 4-разовим чемпіоном світу Німеччиною "синьо-жовті" здобули нічию – 3:3. Хоча це швидше Бундестім вирвала нічию, до 83-ї хвилини програючи 1:3 і зрівнявши рахунок уже в компенсований час.

Після матчу головний тренер національної збірної України виступив на пресконференції.

"Ми намагалися на кожну позицію створити конкуренцію. Випали ці гравці, але до них немає жодних питань із приводу тренувального процесу. Треба було вирішувати, але я впевнений, що вони все розуміють. Ці гравці готуватимуться до офіційних матчів.

Чи є успіхом зіграти — 3:3 з Німеччиною? Це неофіційна гра. Я вважаю, що ми створювали достатньо моментів, могли забивати навіть більше", - цетує Реброва пресслужба УАФ.

"Кілька замін були плановими. Наприкінці ми залишили дві й використали їх під завісу матчу. Миколенко казав, що трохи відчуває коліно. У випадку з останніми двома замінами ми дивилися по ситуації на полі.

Я вдячний гравцям, уболівальникам, які прийшли на стадіон, — ми відчували їхню підтримку, це було дуже важливо. Ми відчували підтримку ЗСУ. Ця гра була важливою для України, я дуже вдячний господарям. Для мене особисто це важливий матч, він перший. Я радий, що хлопці серйозно поставилися до гри. Я вважаю, що ми показали гідний результат.

Повторюся, це важливий матч для України. Ми всі вдячні Німеччині за підтримку нашої країни у війні з агресором, за цю зустріч", - зазначив керманич збірної.

Огляд матчу Німеччина - Україна.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram