>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Миколенко попрощався з "Динамо": українець переїхав до Ліверпуля

Віталій став гравцем "Евертона".

Миколенко попрощався з "Динамо": українець переїхав до Ліверпуля
Віталій Миколенко
Фото: fcdynamo.com

Захисник збірної України Віталій Миколенко попрощався з "Динамо".

"Я залишаю свою рідну команду – київське "Динамо", в якому я був щасливий щодня, починаючи з академії – і до останнього матчу у футболці улюбленого клубу.

Мені хочеться сказати спасибі всім тренерам, усім співробітникам клубу, президенту Ігорю Михайловичу Суркісу та всім моїм партнерам по команді! І, звичайно, спасибі Мірчі Луческу за його увагу, досвід і все, що він зробив для мене", - заявив Миколенко в інтерв'ю клубній пресслужбі.

"Окрема подяка кожному вболівальнику "Динамо", всім, хто приходив на стадіон чи підтримував мене та команду за його межами. Бажаю "Динамо" надалі лише перемог, трофеїв та удачі!

У мене як гравця є великі футбольні амбіції. І тому дуже хочу спробувати себе в Англійській прем'єр-лізі. Для мене це виклик, нові почуття, заряд емоцій.

Ще раз, дякую, всій "динамівській" родині. Завжди пам'ятатиму вашу підтримку та любов", - зазначив 22-річний уродженець Черкас.

Також він поділився враженнями від знайомства з уболівальниками "Евертона" на "Гудісон Парк".

"Сьогодні я вперше відчув, що таке атмосфера на "Гудісон Парк". Дякую за теплий прийом. Я дуже чекаю на свій дебют за "Евертон", - написав Миколенко на своїй сторінці в Instagram.

Нагадаємо, раніше Миколенко офіційно став гравцем "Евертона".

Додамо, що у 21-му турі АПЛ "Евертон" поступився вдома "Брайтону" – 2:3. Перед цим матчем українця представили вболівальникам "ірисок".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram