>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

ФБУ оштрафувала президента "Дніпра" за критику федерації

Валерія Кондратьєва покарано штрафом у розмірі 20 тисяч гривень.

ФБУ оштрафувала президента "Дніпра" за критику федерації
Валерій Кондратьєв
Фото: ФБУ

Відбулось засідання Директорату Федерації баскетболу України (ФБУ), на якому розглянули  інтерв’ю президента БК "Дніпро" Валерія Кондратьєва, яке вийшло на офіційній сторінці клубу у Facebook та на клубному YouTube-каналі.

У ньому Кондратьєв порушив низку питань проведення та організації чемпіонату України.

"Зокрема, дозволив собі різкі висловлювання на адресу ФБУ, критикував деякі аспекти діяльності ФБУ, подаючи недостовірну інформацію, безпідставно звинуватив суддівський корпус в упередженості до гравців клубу та самого клубу, неповажливо висловлювався щодо членів Директорату ФБУ", - повідомляє пресслужба ФБУ.

"Директорат ФБУ кваліфікував висловлювання президента "Дніпра" як порушення положень статті 65 Дисциплінарного кодексу ФБУ "Публічні висловлювання" та застосував дисциплінарну санкцію у вигляді обов’язкового грошового внеску на користь ФБУ в розмірі 20 тисяч гривень.

Також Директорат на своєму засіданні прийняв рішення звернутися до Виконкому ФБУ, щоб суттєво збільшити штрафні санкції за висловлювання учасникам змагань, які впливають на імідж чемпіонату України", - зазначено в постанові.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram