>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

"Динамо" в матчі чемпіонату з двома вилученнями і двома пенальті не змогло обіграти "Колос"

Поєдинок завершився нічиєю.

"Динамо" - "Колос"
Фото: football24.ua
"Динамо" - "Колос"

Київське "Динамо" не змогло обіграти "Колос" у матчі 13-го туру чемпіонату України, зігравши внічию 2:2, повідомляє isport.ua.

Перший тайм пройшов без голів, хоча моменти небезпечні були - Владислав Супряга з трьох метрів не зміг вразити порожні ворота,

а Євген Селезньов після запущеної "свічки" у штрафному не зумів вразити ворота киян ударом головою.

Був спірний момент за участю Селезньова на 31-й хвилині. Форварда гостей могли вилучити за стрибок у ноги Миколі Шапаренку, але арбітр Ігор Пасхал обмежився лише жовтою карткою.

Веселішим виявився другий тайм. Уже на першій хвилині Віталій Миколенко ліктем зачепив обличчя Селезньова на подачі з лівого флангу, і арбітр за допомогою системи VAR поставив пенальті, а сам постраждалий реалізував його - 0:1.

На 54-й хвилині арбітр знову відправився дивитися відеоповтор, після чого показав пряму червону картку "динамівцю" Володимиру Шепелєву.

"Колос" був у більшості до 72-ї хвилини, коли знову на допомогу Пасхалу прийшла система VAR. Тепер він вилучив гравця "Колоса" Максима Максименка, який завалив на газон Беньяміна Вербича.

А ще через хвилину Селезньов під час подачі кутового вдарив Миколенка, коли суперник вискакував на м'яч у штрафному - пенальті, яке реалізував Віктор Циганков - 1:1.

У кінцівці зустрічі кияни вийшли вперед - Циганков зробив дубль - 2:1. І знову спірний гол, адже у Вербича була підозра на офсайд.

Переможний рахунок команді Мірчі Луческу втримати не вдалося. На 87-й хвилині м'яч після удару Дениса Антюха і рикошету від Миколенка залетів у сітку воріт "Динамо" - 2:2.

Нічийний рахунок не змогли змінити навіть 8 компенсованих хвилин, хоча спроби від киян були.

Нічия дозволяє "Динамо" піти на зимову паузу на першому місці в турнірній таблиці, але "Шахтар" в разі перемоги над "Інгульцем" може скоротити до мінімуму відставання від киян.

Огляд матчу "Динамо" - "Колос".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram