>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Українська Прем'єр-ліга не дограватиме сезону в двох містах

Усі клуби гратимуть на своїх стадіонах.

Українська Прем'єр-ліга не дограватиме сезону в двох містах
Евгений Дикий
Фото: dynamo.kiev.ua.

Українська Прем'єр-ліга відмовилася від ідеї відновити чемпіонат на двох стадіонах. Про це заявив виконавчий директор УПЛ Євген Дикий.

Функціонер зазначив, що всі команди проводитимуть домашні матчі на своїх стадіонах при строгому дотриманні правил медичного протоколу.

"Всі клуби проводитимуть матчі на своїх стадіонах. "Зоря" прийматиме матчі в Запоріжжі. При цьому клуб гарантує, що всі вимоги з безпеки матчів будуть дотримані. Те ж гарантувала "Олександрія".

Клуби другої шістки теж будуть виконувати всі ці умови", – цитує Дикого sportarena.com.

Нагадаємо, проти сценарію дограти чемпіонат на нейтральних полях виступила низка клубів, зокрема, "Зоря" і "Олександрія", які борються з "Динамо" за 2-е місце в турнірній таблиці і, отже, можливість кваліфікуватися в Лігу Чемпіонів.

Так само, команди нижньої шістки розглядали ідею із завершенням нинішнього сезону у Львові або Дніпрі.

Чи не заперечували від варіанту відновити чемпіонат у двох містах "Динамо" й "Шахтар". Водночас київський і донецький клуби розглядали одним із базових міст столицю.

Напередодні було прийнято рішення про відновлення сезону в Favbet Лізі 30 травня.

Проти такого рішення був головний тренер "Олександрії" Володимир Шаран, який вважає, що за такий проміжок часу після карантину неможливо підготувати футболістів.

"Вважаю, нереально підготувати футболістів за такий термін. Але завдання тренерського штабу – підтягнути фізичні кондиції. Теоретично часу вистачить, але вважаю, що трохи не вистачить, щоби краще підготувати. Підготувати зможемо, але як – буде відомо пізніше", – цитує 48- річного українського фахівця Footballua.tv. 

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram