>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

В УПЛ розповіли про варіанти завершення сезону, якщо чемпіонат України дограти не вдасться

Якщо дограти не вдасться, то може бути прийняте рішення зафіксувати теперішнє розташування клубів у турнірній таблиці.

В УПЛ розповіли про варіанти завершення сезону, якщо чемпіонат України дограти не вдасться
Евгений Дикий
Фото: ФК Черноморец

Виконавчий директор Української Прем'єр-ліги Євген Дикий розповів про варіанти, як завершити сезон чемпіонату України, який був загальмований в зв'язку з пандемією коронавірусу.

Зокрема Дикий означив варіанти, якщо сезон дограти не вдасться.

"Для того, щоб це були не дуже стислі терміни, нам необхідно мінімально півтора місяця. Якщо дограти не вдасться, то рішення приймають загальні збори, надають її виконавчому комітету УАФ", - заявив функціонер в інтерв'ю Телеканалу "Футбол 1/2/3".

"Зафіксувати поточну турнірну таблицю? Якщо ми будемо розуміти, що у нас вже не залишається часу, щоб нормально дограти наш чемпіонат, ми можемо прийняти рішення про фіксацію результатів сучасного стану клубів в турнірній таблиці. Але знову ж таки повторюся, що дане питання в будь-якому випадку буде винесено на загальні збори учасників, за підсумками яких і буде прийнято спільне рішення.

Зараз є кілька варіантів продовження УПЛ: повноцінне догравання чемпіонату і міні-турнір з визначенням переможців. Але необхідно зробити так, щоб всі сторони залишилися задоволені і не оскаржили потім це рішення в кабінетах. Про це вже пишуть деякі ЗМІ", - переконаний Дикий.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram