>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Хацкевич вивів свій клуб у Російську прем'єр-лігу

ФНЛ завершила сезон достроково.

Хацкевич вивів свій клуб у Російську прем'єр-лігу
Александр Хацкевич
Фото: ФК "Динамо"

Клуби другого за силою, значимістю та популярністю дивізіону професіонального футболу Росії Футбольної національної ліги (ФНЛ) проголосували за дострокове завершення сезону.

"Під час спільного спілкування, в якому взяли участь всі без винятку клуби ФНЛ, ми підтвердили озвучену раніше думку: в зазначені терміни, з 21 червня по 2 серпня, повноцінно завершити першість ФНЛ в форматі, передбаченому регламентом, неможливо. Такий висновок було прийнято одноголосно. Ця позиція буде донесена до керівництва РФС, оскільки остаточне рішення про завершення турніру в будь-якому випадку залишається за цією організацією", - цитує президента ФНЛ Ігоря Єфремова russian.rt.com.

Лише три клуби, які претендували на пряме попадання в Прем'єр-лігу, виступили проти цього рішення, це - "Чертаново", "Торпедо" і "Нафтохімік". "Чертаново» набрав стільки ж очок, скільки і "Хімки", що йдуть другими, а у "Торпедо" на одне очко менше. "Нафтохімік" також претендував на плей-офф, але трохи відстав від стикових матчів.

Таким чином, дві путівки в Прем'єр-лігу Росії завоювали "Ротор", який лідирував в першості, і "Хімки". Остаточно затвердити це рішення повинен виконком РФС.

Нагадаємо, клуб з Волгограда тренує екснаставник київського "Динамо" Олександр Хацкевич. Білоруський фахівець очолив клуб з берегів Волги в грудні минулого року.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram