>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Організатори "Ролан Гаррос"-2020 назвали нову дату турніру

Французький мейджор перенесли ще на один тиждень.

Організатори "Ролан Гаррос"-2020 назвали нову дату турніру
"Ролан Гаррос"
Фото: EPA/UPG

Єдиний ґрунтовий турнір "Великого шолома" - Roland Garros - змістять ще на один тиждень щодо початково оголошених нових термінів, він повинен стартувати 27 вересня, повідомляє L'Equipe.

У середині березня організатори оголосили, що турнір стартує не 18 травня, як повинно було бути до пандемії коронавірусу, а 20 вересня, і завершиться 4 жовтня.

Ці терміни проведення "Ролан Гаррос" наклалися на чоловічі турніри в Метце (Франція), Санкт-Петербурзі (Росія), Софії (Болгарія), Чжухаї (Китай) і Ченду (Китай), а також на жіночі змагання в Гуанчжоу (Китай), Сеулі (Корея), Токіо ( Японія) і Ухані (Китай). Крім того, в цей час у Бостоні (США) було заплановано Кубок Лейвера.

Тепер вище вказаним турнірам у Росії і Франції, а також у Гуанчжоу, Сеулі та Токіо ніщо не повинно завадити. Кубок Лейвера при цьому вже було перенесено на 2021 рік.

Однак нові терміни проведення Відкритого чемпіонату Франції зачіпають чоловічий і жіночий турніри в Пекіні (Китай), а також чоловічий у Токіо. При цьому не зрозуміло, що буде з ґрунтовими змаганнями, які зазвичай проходять перед "Ролан Гарросом", у тому числі з "Мастерсом" у Мадриді та Римі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram