>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Усі матчі Серії А впродовж місяця відбуватимуться без глядачів

Стадіони відкриють для фанів щонайшвидше 3 квітня.

Усі матчі Серії А впродовж місяця відбуватимуться без глядачів
Фото: contra-ataque.it

Усі спортивні заходи в Італії до 3 квітня відбуватимуться без глядачів. Такий указ підписав прем'єр-міністр країни Джузеппе Конте через епідемію коронавірусу, повідомляє La Gazzetta dello Sport.

Указ уряду Італії стосується всіх регіонів країни. Таким чином, усі матчі Серії А найближчий місяць пройдуть за зачиненими дверима.

Крім того, в найближчий вікенд у такому форматі пройдуть шість перенесених матчів 26-го туру Серії А.

Нагадаємо, що на невизначений термін було перенесено матчі півфіналу Кубка Італії "Інтер" - "Наполі" та "Ювентус" - "Мілан".

Раніше на невизначений термін було перенесено чотири матчі 25-го туру Серії А: "Аталанта" - "Сассуоло", "Інтер" - "Сампдорія", "Верона" - "Кальярі" і "Торіно" - "Парма".

При цьому немає інформації, в якому форматі пройде матч-відповідь 1/8 фіналу Ліги чемпіонів "Ювентус" - "Ліон", запланований на 17 березня в Турині, а також два матчі тієї ж стадії Ліги Європи між "Інтером" і "Хетафе" (12 березня) та "Ромою" і "Севільєю" тижнем пізніше.

Раніше Науково-технічний комітет при уряді Італії прийняв рішення заборонити проведення тих спортивних заходів на території країни, де немає можливості контролювати безпечну відстань між людьми в 1 метр.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram