>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

У Формулі-1 Гран-прі Китаю офіційно відкладено

Термінів проведення не називають.

У Формулі-1 Гран-прі Китаю офіційно відкладено
Фото: f1news.ru

FIA і Формула-1 зробили спільну заяву: призначений на 19 квітня Гран-прі Китаю відкладено на невизначений термін через епідемію коронавірусу.

"У зв'язку з поширенням епідемії коронавірусу після переговорів з китайською федерацією автомобільного та мотоциклетного спорту (CAMF) і шанхайською спортивною адміністрацією промоутер Гран-прі Китаю - компанія Juss Sports Group - офіційно звернулася з проханням відкласти проведення Гран-прі Китаю 2020 року.

FIA разом з Формулою-1 прийняли цей запит і вирішили перенести Гран-прі Китаю, який був запланований на 19 квітня.

У зв'язку з тим, що Всесвітня організація охорони здоров'я оголосила епідемію надзвичайною ситуацією, FIA і Формула-1 прийняли це рішення для забезпечення здоров'я і безпеки співробітників, які виїжджають на етапи, учасників чемпіонату та вболівальників, оскільки це викликає серйозне занепокоєння.

FIA і Формула-1 продовжують тісно співпрацювати з командами, організаторами, федерацією CAMF і місцевою владою для моніторингу ситуації. Сторони оцінять альтернативні терміни проведення Гран-прі Китаю в цьому році, якщо ситуація поліпшиться", - йдеться в спільному комюніке.

Гран-прі Китаю давно став важливою частиною календаря, там безліч відданих уболівальників Формули-1. Усі ми з нетерпінням чекаємо на повернення цієї гонки і бажаємо всім жителям Китаю всього найкращого в цей складний кризовий час".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram