>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Моуріньо провів перший офіційний матч на "Олд Траффорд" після свого звільнення з "Манчестера Юнайтед"

"Тоттенгем" португальцем поступився.

Моуріньо провів перший офіційний матч на "Олд Траффорд" після свого звільнення з "Манчестера Юнайтед"
Действующий и бывший наставники "Манчестер Юнайтед"
Фото: EPA/UPG

У рамках 15-го туру Англійської Прем'єр-ліги "Тоттенгем"під керівництвом Жозе Моуріньо, грав на виїзді з "Манчестером Юнайтед".

Відзначимо, що це був перший матч португальського фахівця на "Олд Траффорд" після звільнення з "МанЮнайтед" у грудні минулого року.

І перший "млинець" для Жозе вийшов глевким - "шпори" поступилися 1:2.

"Червоні дияволи" в кожному з таймів швидко досягали успіху, і обидва рази це робив Маркус Решфорд.

У першому випадку "Тоттенгем" під завісу першого тайму зумів відігратися (Деллі Алі), а ось на другий гол гравця збірної Англії підопічні Моуріньо відповісти не змогли.

"Тоттенгем" був цього вечора відверто слабкий, а проблеми манкуніанців у командній грі, незважаючи на перемогу, нікуди не поділися.

Завдяки своїй перемозі підопічні Уле Гуннара Сольск'яєра на 1 очко обійшли "шпор" і займають 6-те місце в турнірній таблиці, відсунувши "Тоттенгем" на 8-му позицію.

А очолює пелотон "Ліверпуль", на 8 очок випереджаючи найближчого переслідувача - "Лестер", який міцною хваткою вчепився в мерсисайдців - гандикап в очках уже який тур залишається незмінним.

Але маятник повинен найближчим часом кудись гойднутися, і від цього залежатиме - помре остаточно інтрига в чемпіонаті чи відродиться.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram