>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

УЄФА заборонив використовувати логотип КПРФ у Лізі чемпіонів

Московський клуб буде змушений змінити логотип.

УЄФА заборонив використовувати логотип КПРФ у Лізі чемпіонів

УЄФА заборонив московському міні-футбольному клубу КПРФ використовувати логотип у матчах Ліги чемпіонів, повідомляє "Спорт-Экспресс".

Зазначимо, минулого сезону команда вперше у своїй історії завоювала "срібло" чемпіонату Росії і пробилася в головний турнір Європи.

"Від УЄФА вже надійшов офіційний лист про заборону логотипа, який повністю відповідає логотипу партії", - наводить видання слова президента Асоціації міні-футболу Росії (АМФР) Еміля Алієва.

"А УЄФА регламентними нормами відокремлює спорт від політики. Тут не треба загострювати увагу саме на комуністичній партії, це стосується всіх випадків, які пов'язані з політикою. МФК КПРФ вже отримав це повідомлення і буде міняти свій логотип", - зазначає Алієв.

"Можливість залишити назву поки що обговорюється, адже прямого перекладу з англійської на російську абревіатура не має. "Комунізм" по-англійськи починається з букви "с". Сподіваюся, що ми зробимо все можливе, щоб відстояти хоча б бренд КПРФ, на який орієнтується уболівальник", - цитує футбольного функціонера видання.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram