>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Усик свій перший бій у хевівейті проведе з переможцем реваншу Джошуа з Руїсом, - промоутер

Олександр Красюк розраховує на такий сценарій.

Усик свій перший бій у хевівейті проведе з переможцем реваншу Джошуа з Руїсом, - промоутер
Александр Красюк
Фото: http://isport.ua

Гендиректор К2 Promotions і співпромоутер чемпіона світу за версіями WBO, WBC і IBF у тяжкій вазі Олександра УсикаОлександр Красюк розповів, як змінився розклад сил у суперважкому дивізіоні після поразки Ентоні Джошуа від Енді Руїса:

"Що сталося з Джошуа? Ніхто цього точно не знає, можливо, навіть сам Джошуа і його команда. Очевидно одне: якщо бій програно, то під час підготовки і в самому бою однозначно були допущені якісь помилки. Звичайно, це програш Джошуа. Він не використовував своїх переваг. Якщо британець зможе оговтатися від психологічної травми, то в матчі-реванші, який, як я думаю, пройде наприкінці цього року, він однозначно буде фаворитом", - цитує співпромоутера Усика sport.ua.

"Тепер три пояси належать Руїсу, ще один - Вайлдеру. Обидва є боксерами промоутера Ела Хеймона. Але питання про об'єднувальний поєдинок поки неактуальне. Хто б не переміг у матчі-реванші між Джошуа і Руїсом, навіть якщо це буде американець, він буде змушений провести обов'язковий захист пояса WBO. Ми розраховуємо, що цим претендентом буде Олександр Усик", - підсумував Красюк.

Додамо, що Джошуа активував пункт контракту про матч-реванш. Поєдинок повинен відбутися восени.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram