>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Драматично завершився у суперважкій вазі бій за чотири титули

Ентоні Джошуа наразі тимчасово (?) став екс-чемпіоном світу за чотирма версіями.

Драматично завершився у суперважкій вазі бій за чотири титули
Фото: Matchroom Boxing

Чемпіон світу за версіями WBA, WBO, IBF і IBO у суперважкій вазі Ентоні Джошуа (22-0, 21 КО) в ніч на 2 червня в Нью-Йорку, на легендарній арені Madison Square Garden провів свій дебютний бій на американському рингу.

Суперником британця був 29-річний мексиканський боксер Енді Руїс-молодший (32-1, 21 КО).

Поєдинок завершився приголомшливою поразкою британця.

Нагадаємо, що спочатку суперником Джошуа повинен був стати непереможений американський боксер Джаррелл Міллер (23-0-1, 20 КО), боксери навіть провели кілька гарячих прес-конференцій, однак пізніше Джаррелл попався на вживанні заборонених препаратів і був дискваліфікований.

У бою з Руїсом на початку нічого не віщувало сенсації. Джошуа перші два раунди контролював бій.

Обережність суперників першим підірвав Ентоні, в третьому раунді відправивши Енді у нокдаун. Багато хто подумав, що цей епізод стане початком кінця для мексиканця.

Однак Руїс підвівся і в наступній атаці в обміні ударами відправив на канвас вже чемпіона. Під кінець раунду Джошуа ще раз побував у нокдауні. Для багатьох це було шоком.

Фото: witter.com/SkySportsBoxing

Все несподівано закінчилося в сьомому раунді, в якому британський боксер ще двічі опинився в нокдауні. Причому, після другого нокдауну, на запитання рефері "чи зможе він продовжити бій", Джошуа просто не прибрав руки з канатів, що стало сигналом для судді припинити бій.

Так, Руїс став новим чемпіоном світу за версіями WBA, WBO, IBF і IBO і першим мексиканцем - чемпіоном світу в суперважкій вазі.

Для Джошуа ця поразка стала першою на професійному рингу.

У контракті двох бійців перед боєм був пункт про матч-реванш. Швидше за все, Ентоні ним скористається. Орієнтовно, бій може відбутися в листопаді.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram